Close

1 november, 2016

Några bokrecensioner

Den stora fördelen med sociala medier är att feedbacken kommer så snabbt. Så klart är det nervöst de där veckorna när folk läser och man inget hör, men så kommer kommentarerna som gör arbetet värt allt. Här är några recensioner från läsare ute i landet som jag stolt delar med mig av:

”En så inspirerande och ärlig framställning av det jag anser är medialitet överraskade mig. Jag trodde att det skulle vara något speciellt och nyskapande, men istället var det ett underbart sunt förnuft i nutidens hysteri kring andlighet och kostsamma kurser, sittningar, tarot och erbjudanden om att ta min morfar till ljuset när han i själva verket vill vara med mig. I ljuset. Det inspirerade mig till utveckling.”

”En helt underbar bok, du sprider kärlek och kunskap om något så spännande som mediumskap. Nu äntligen förstår jag vad det hela handlar om.”

”Nu har jag läst ut boken och den är bra, mycket bra t.o.m. Den kommer att skapa diskussioner och kanske även vågor. Hoppas att den når ut till biblioteken också.”

”Har precis fått hem mitt ex av den Fantastiska boken. Bara att se omslaget fick mig att vilja läsa den. Nu Vill jag inte att den nånsin ska ta slut. Den träffade mitt i prick i mitt Hjärta.”

”Har lärt mig massor som satt fart på mina funderingar. Den största känslan är kärlek. Till dig, mina nära och till hela min vistelse på vår jord. En tacksamhet som bara bubblar i mig som funnits tidigare men som jag nu förstår mer om.”

”Du har skrivit en underbar bok och oavsett om vi (Maria Mia Ottosson och Carina Tanaskovic) är delaktiga i den eller inte så är den fantastisk. Du fyller verkligen verkligen i hålet som fattas när det kommer till andliga böcker. Tack för att du tog dig tid och lade ner din själ i detta.”

”Du ringar in, plockar ner och lyfter fram det som alltid funnits i en människas liv och som många tappat bort. För mig blir det verktyget för att jag ska släppa mina hämningar och rädslor ännu mer. Tack från djupet av mitt hjärta.”

”Du fick med många av mina tankar och hur man ska tänka i olika situationer. Älskade faktadelen på slutet och fnittrade länge åt när du besökte damrummet i sömnen. Resan till Kanada låter helt magisk.
Jag lärde mig mycket om hur man kan bemöta människor i vardagen och lite nya sätt att tänka. Och eftersom jag läste den rakt av så var den jävligt bra! Och den behövs!”

”En riktig verktygsbok som inte krånglar till ngt och som kan förstås även av ”vanliga människor” och jag fick en hel del bekräftelse! Tack Eva”

”Tack för en fantastisk bokupplevelse!!!”

”Vilken läsning, stämmer på pricken !!!!”

”Jag vill bara tacka så jättemycket för den underbara boken. Det är precis en sån jag har längtat efter utan att ha vetat om det. Jag har skrattat högt, hållit med, vikt hundöron på viktiga ställen (jag som aldrig viker hundöron i böcker jag läser) och fått insikter om att det ”lilla” jag gör i vardagen och det ”stora” jag gör när jag hjälper människor att få kontakt det räcker gott och väl. Jag har fått svar på frågor jag inte ens visste att jag hade. Jag har blivit stärkt i min egen tro.”

Din bok har gett mig svar på egna tankar och funderingar. För mig är allt enkelt, man vet vad som behövs när det behövs och man behöver inte alltid sätta etikett på allt.”