Close
Mediumskap i vardagen


Jag har gått massor av kurser och lärt mig att ge healing, att länka till andevärlden, gå ner i trans samt hålla seanser och privatsittningar. Jag har övat på att läsa av människors auror och att tyda budskapen. Kort och gott, jag har gått massor av hantverkarkurser för medium. Men vad ska jag med det till som marknadsföringskonsult, mamma, maka, kollega eller väninna?

Jag bestämde mig för att undersöka om det finns en plats för mediumskap i vardagen och om det finns en andlighet som passar vanligt folk och svaret visade sig vara ja!

Det här är ingen ”så här blir du ett medium”-bok, utan berör andlighet utifrån olika perspektiv för att du själv ska se potentialen i det. Boken beskriver även vad du kan förvänta dig av ett professionellt medium.

Boken bygger på en övertygelse om att vi alla kan dra nytta av och samarbeta med den intelligens som finns och jobbar med oss, och förhoppningsvis både förstå oss själva och andra bättre. Kanske upptäcker du precis som jag, att du är andligare än du trodde.

I boken medverkar Mia Ottosson, välkänt medium och lärare i mediumskap och Carina Tanaskovic, som tillsammans med Mia verkar för mer sunt förnuft i den mediala branschen.