Close
Eva Mandelqvist

Jag jobbar till vardags som copywriter och började på allvar intressera mig för det andliga för 5-6 år sedan. Jag hade då ingen som helst medial bakgrund. Jag hade varken sett änglar eller döda människor, kunnat se in i framtiden eller haft upplevelser som barn. Men jag behövde mediumskapet, hela mitt väsen uttryckte en önskan om att jag skulle fördjupa mig i det. Det har skett med en mycket kritisk hållning och det har krävts mer än ett bevis kan jag lova. Så boken är min resa i att söka ett mediumskap som passar vanligt folk.

Nu inser jag att andevärlden måste ha suttit på sina rosa moln och skrattat gott åt min ovilja att acceptera mitt kall. Jag är ett medium. Jag behöver inte ha det på ett visitkort, jag vet det i hjärtat. Jag kan kommunicera med själar – levande och döda. Jag kan förmedla budskap både i ord, bild, energi, kreativitet och närvaro. Jag njuter av det varje dag, i min vardag. Men oj så mycket det startat i mitt liv. Och det är bara början. Jag unnar dig samma fantastiska resa. Resan att hitta dig själv och din plats. 

Just nu skriver jag på uppföljaren. Inspirerad av andevärlden, men det hårda jobbet får jag göra själv. Håll utkik. 

Meverkar i boken gör även

Mia Ottosson

Mia Ottosson har jobbat i tjugo år som healer och professionellt medium. Hon har som enda medium från Norden, gått lärarutbildningen vid Arthur Findlay College iEngland, dessutom är hon en av få i Sverige med CSNU-certifikat för Public Speaking & Demonstration i SNU:s regi. Mia är både verksam som medium och utbildar medium i Sverige och England, med missionen att få in lite sunt förnuft i en bransch som när sig på människors sorg och sökande. Hon är även initiativtagare till Speak of Spirit, en förening som vill plocka fram ideologin och tankarna bakom mediumskapet, eftersom fokus idag ligger för mycket på att lära ut enbart tekniker.

Carina Tanaskovic

Carina Tanaskovic har under fem år utbildat sig i esoteriskt mediumskap vid Arthur Findlay College och jobbar som medium och healer sedan flera år tillbaka i Kungälv. Dessutom utbildar hon sig till healer i enlighet med SNU. Tillsammans med Mia driver hon Speak of Spirit som genomför kursprogram inom mediumskap och healing över hela landet.