Close

1 november, 2016

Röster från boksläppet som värmer in i hjärtat

Vad kunde vara ett bättre tillfälle att praktisera vardagsmediumskap på än vid boksläppet? Så fick det bli. En del av mediumskapet är känslan av visshet. Så redan innan boksläppet bytte jag lokal till en större för jag hade siffran 100 obevekligt i huvudet och strax över 100 personer kom också, vilket kändes fantastiskt. Jag ville verkligen att alla skulle få en dos av allt; förundran, förfäran, glädje, sorg, ståpäls och villkorslös kärlek. Alla de vackra känslor som livet består av och som vi människor kan skapa av egen kraft. Därför blev det en kväll med berättelser, sång, musik, dialog och sist men inte minst demonstration av andekontakt. Jag fick så mycket kärlek och möttes av både tårar och skratt. Jag är så lycklig att jag gjort det här. Kan jag bidra till att människor kommer närmare sig själva och uppskattar livet, så bara för en stund i taget, då är arbetet värt allt.

Här är några av de vackra mejl jag fått som jag med stolthet och lycka delar med mig av.

Röster från boksläppet i Borlänge:

”Det bästa någonsin, fler sådana evenemang behövs.”

”Tack för en fantastisk kväll och som vanligt sitter jag med tårar på kinderna av din vackra och genuina stämma.”

”En så inspirerande och ärlig framställning av det jag anser är medialitet överraskade mig. Jag trodde att det skulle vara något speciellt och nyskapande, men istället var det ett underbart sunt förnuft i nutidens hysteri kring andlighet och kostsamma kurser, sittningar, tarot och erbjudanden om att ta min morfar till ljuset när han i själva verket vill vara med mig. I ljuset. Det inspirerade mig till utveckling.”

”Tack för en mycket intressant kväll! Du är så proffsig och det är lätt att känna igen sig i det du pratar om att kliva ut och våga sina drömmar använda den inre andligheten till något positivt att ge till dig själv och sin omgivning nu ska jag sträckläsa din bok.”

”Du är fantastisk och mycket inspirerande.”

”TACK EVA! för en fantastisk kväll.”

”Har nu landat efter din fantastiska presentation med dina vänner. Det du gör inspirerar mig till att bl a äntligen ta tag i sången och måleriet….fortsätta utvecklas i det spiritualistiska – dessa inspirerande glädjerika källor…En underbar kväll med så mycket igenkännande och en sådan vacker sång…”